Gaziantep'te zincirleme kaza! Araçlar kağıt gibi ezildi... Ölü ve yaralı var

Gaziantep'te zincirleme kaza! Araçlar kağıt gibi ezildi... Ölü ve yaralı var

Trafikte seyir halindeyken hız sınırını aşmak, emniyet kemeri takmamak gibi alınmayan önlemler kazalara neden olurken feci bir kaza haberi de Gaziantep'ten geldi. Çevre yolunda 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı. Kaza sonrası araçlardan birinin alev aldığı öğrenildi. Hastaneye kaldırılan yaralılar ise durumunun ağır olduğu belirtildi.

Feci kaza, sabah 08.30 sıralarında Gaziantep çevre yolu Kilis kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, arızalanarak yol kenarına park eden Halime K. kontrolündeki 27 AOD 220 plakalı araca arkadan gelen 27 AJG 930 plakalı hafif ticari araç ile 34 HGF 244 plakalı otomobil çarptı.

yeni-proje-17.jpg

Toplam 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sonrası Halime K. kontrolündeki 27 AOD 220 plakalı araç alev aldı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

yeni-proje-16.jpg

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 6 KİŞİ YARALANDI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan araca müdahale ederek söndürürken araç içerisinde bulunan Halime K.’nın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Sağlık ekiplerinin ilk belirlemelerine yaralanan Mehmet Ali K., Ferit K., Fatma Y., Harun K., İkra O. ve İclal Ö. isimli 6 kişi ise ilk müdahalenin ardından olay yerine gelen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

yeni-proje-18.jpg

Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

JU8I9Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, çevre yolundaki trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlanmaya çalışılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN