Siyasilerden Dervişoğlu'na tebrik paylaşımları

Siyasilerden Dervişoğlu'na tebrik paylaşımları

İYİ Parti başkanlık seçiminde üçüncü turdan galip çıkan isim Müsavat Dervişoğlu oldu. Siyasilerden Dervişoğlu'na tebrik mesajları geldi. İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener, Dervişoğlu'na başarılar diledi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından olağanüstü kurultay kararı alan İYİ Parti'de Meral Akşener sonrası yeni genel başkan belli oldu. 5. olağanüstü kurultayda Koray Aydın, Müsavat Dervişoğlu, Tolga Akalın ve Günay Kodaz genel başkan adayı olarak yarıştı. İlk iki turda sonuçlanmayan seçim üçüncü tura kaldı. Üçüncü turda 611 oy alan Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti'nin yeni genel başkanı oldu. Dervişoğlu'na siyasilerden tebrik mesajı geldi.

ÖZGÜR ÖZEL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında düzenlenen Fener Alayı etkinliğinin ardından açıklamalarda bulundu. Özel, Müsavat Dervişoğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı seçilmesine ilişkin şunları kaydetti:

"Hayırlı olsun. Bir siyasi partide parti içi demokratik bir yarış hem o partiye hem ülkenin demokrasisine katkı sağlar. Çok kıymetli adaylar yarıştı. Biz dikkatle takip ettik. Müsavat Dervişoğlu benim birlikte grup başkan vekilliği yaptığım, İYİ Parti'de çok emeği olan çok kıymetli bir isimdir. Bundan sonra İYİ Parti Müsavat Bey'le birlikte yol yürüyeceğine göre kendisine hayırlısı olsun diyoruz. En kısa zamanda kendisini tebrik etmek için gideceğim. İYİ Parti, iyi insanlardan oluşan bir partidir. Son seçimlerde de çok sayıda iyi insan Türkiye ittifakıyla birlikte olarak adalet ve kalkınma partisiyle MHP'den oluşan Cumhur İttifakı'na geçit vermedi. Bu iyi insanların partisi yeni bir yol çiziyor kendisine. Müsavat beye hayırlı olsun."

MERAL AKŞENER

İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener, Dervişoğlu'nun yeni gelen başkan olmasının ardından sosyal medya hesabından Dervişoğlu'na başarılar diledi.

Akşener'in paylaşımı şöyle;

"5. Olağanüstü Kurultayımızda İYİ Parti Genel Başkanı olarak seçilen Sayın Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik ediyor, başarılar diliyorum."

AHMET DAVUTOĞLU

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tebrik etti. Davutoğlu, "İyi Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı’nda Genel Başkanlığa seçilen Sayın Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik ediyorum. İyi Parti ailesine ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

ALİ BABACAN

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, sosyal medya hesabaından yaptığı paylaşımda "İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Büyük Kurultayı’nda genel başkanlığa seçilen Sayın Müsavat Dervişoğlu'nu tebrik ediyorum." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN