Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları İsmail Kartal'ı ateşe attı: Hain...

Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları İsmail Kartal'ı ateşe attı: Hain...

Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş karşısında Batshuayi'nin golüyle öne geçen Fenerbahçe İrfan Can Kahveci'yle durumu 2-0'a getirdi. Cenk Tosun'un golüyle derbiden 2-1'lik galibiyetle ayrılan Sarı Lacivertliler Galatasaray'ı (4 puan) takip etmeye devam ederken, 90 dakikanın ardından Dusan Tadic'in açıklamaları camiada adeta bomba etkisi yarattı.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçının ardından Sports Digitale kanalında İsmail Kartal'ı hedef alan Serhat Akın, Dusan Tadic'in derbi sonrası yaptığı açıklamalar hakkında 'Biz söylediğimiz zaman bunları hain oluyoruz, o zaman Tadic Fenerbahçe'nin en büyük haini öyle mi?' ifadelerini kullandı. İşte Akın'ın değerlendirmeleri...

FENERBAHÇE'NİN HAVASI KAÇMIŞ

Fenerbahçe bana şampiyonluk hissi vermiyor çünkü içeride sorunlar var. Fenerbahçe'de bütün futbolcuların havası kaçmış gibi, Tadic'in lakayt tavırlarını herkes görmüştür, hissetmiştir. Fenerbahçe 10 kişilik Beşiktaş'ı diriltti ve son 15 dakika üstüne gelmesini sağladı. İsmail Kartal Sivas maçında 5 aydır ortada olmayan King'i oyuna alıyor, peki Beşiktaş derbisine Mert Hakan'ı neden almadı oyuna?

gmmljd7weaapetc.jpg

BONUCCİ'Yİ NEDEN ALDINIZ?

İsmail Kartal'ın Zajc, Serdar Aziz ve Bonucci hakkında açıklama yapması lazım. Becao'nun oyundan çıkarken ki yüzünü gördünüz mü? Fenerbahçe'deki futbolcularda inanılmaz düşmeler var. Batshuayi neden oynadı bu maçta? Dzeko senin kaptanın değil mi? İcardi 90 dakika yürüyor Okan Buruk her maçta 90 dakika oynatıyor, sen neden Dzeko'yu kesiyorsun? Fenerbahçe'nin Bonucci'ye ihtiyacı var mıydı? Djiku, Becao, Jaden ve Çağlar varken Bonucci'yi neden alırsın? Bunu neden söylüyorum; eğer Bonucci'yi kesersen oynatmazsan bu tür kariyerli futbolcular sıkıntı çıkarır.

gmmc3xjxkaah0pj-001.jpg

İSMAİL KARTAL FENERBAHÇE'Yİ 10 KİŞİ OYNATTI

Tadic'in maç sonu açıklamalarına bakın resmen hain! Fenerbahçe taraftarları bu eleştirileri kabul etmiyor, Tadic diyor ki 'Beşiktaş 10 kişi kaldıktan sonra yavaşladık' Rakip takımın başkanları, hocaları İsmail Kartal'a ödül vermesi lazım, Beşiktaş 10 kişi kaldı İsmail Kartal da Fenerbahçe'yi 10 kişi oynatmaya başladı, Krunic'i bir aldı takım eksik oynamaya başladı.

gml8qnixmaavpqa-002.jpg

Kariyerinde hiçbir başarısı olmayan İsmail Kartal Dzeko gibi bir golcüyü kesemez. Geçen sene Şampiyonlar Ligi finali oynayan Dzeko'yu bitiren İsmail Kartal'ın egosudur, kibridir.

TADİC DERBİDEN SONRA NE DEMİŞTİ?

"Kırmızı karttan sonra biz de yavaşladık. İkinci golü bulmamız lazımdı, daha güçlü oynamamız lazımdı. 2-1'den sonra biraz gerildik. Taraftarlarımız mutlu ettiğimiz için mutluyuz. Şampiyonluk yarışında ipler bizim elimizde değil, Galatasaray'ın elinde. Bizim yapmamız gereken şey bu 4 maçı da kazanmaya çalışmak. Rakibimizin de puan kaybetmesini umuyoruz. Onlar da güçlü bir takım. Bizim yapmamız gereken şey sonuna kadar inanmak ve mücadele etmek

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN