Bursa'da gece kulübünde silahlı kavga: 1 kişi vuruldu

Bursa'da gece kulübünde silahlı kavga: 1 kişi vuruldu

Bursa'da bir gece kulübünde çıkan tartışmada Enes A. isimli şahıs, tabancayla bacağından vuruldu. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olay yerinden kaçan saldırgan aranıyor.

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi, Nilüfer Hatun Caddesi’ndeki bir gece kulübünde saat 01.00 sıralarında silahlı bir kavga meydana geldi. Enes A. ile mekanda bulunan bir kişi, aralarında çıkan tartışmanın büyümesiyle Enes A.'ya tabancayla ateş edip kaçtı.

1.jpg

Bacağından vurulan Enes A. yere yığılırken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Enes A., özel bir hastaneye kaldırıldı.

Tedaviye alınan Enes A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaçan şüphelinin yakalanması için polisin çalışması devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN