14 yıl sonra ilk kez ücretsiz oldu! Sürücüler artık para ödemeyecek, Belediye Başkanı duyurdu

14 yıl sonra ilk kez ücretsiz oldu! Sürücüler artık para ödemeyecek, Belediye Başkanı duyurdu

Yeni yıl ile birlikte birçok vergiye peş peşe zam yapıldı. Gelen zamlar özellikle sürücüleri maddi olarak zor duruma sokarken yapılan son duyuru milyonlarca araç sahibine rahat bir nefes aldıracak. 14 yıl sonra ilk kez ücretsiz oldu! Sürücüler artık para ödemeyecek, Belediye Başkanı son dakika olarak duyurdu. Bundan sonra kimseden para alınmayacak. İşte detaylar haberimizde...

Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni haberi duyurdular. Yıllardır ücretli olan o uygulama bundan sonra sürücülere ücretsiz olarak uygulanacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, müjdeli haberi verdi. 14 yıl sonra ilk kez ücretsiz oldu! Sürücüler artık para ödemeyecek. BELTAŞ tarafından işletilen ücretli cep otoparkı uygulamasına son verilmiş oldu.

MİLYONLARCA ARAÇ SAHİBİNİ İLGİLENDİRİYOR! 14 YIL SONRA BİR İLK

Milyonlarca araç sahibi yıllar bu haberi bekliyordu. Güzel haberi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu bizzat duyurdu. Kent merkezinde 14 yıldır BELTAŞ tarafından ücretli olarak işletilen cep otoparkı uygulamasına son verildi. Bu kararla birlikte, Denizli halkı artık şehir merkezindeki cep otoparklarını ücretsiz olarak kullanabilecek.

yeni-proje-2024-05-10t103436-819.jpg

SÜRÜCÜLER ARTIK PARA ÖDEMEYECEK

Denizli'de 14 yıl boyunca ücretli hizmet veren cep otoparkları, Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun talimatıyla ücretsiz hale getirildi. 2010 yılında BELTAŞ tarafından başlatılan uygulama kapsamında kent merkezinde 13 ayrı noktada bulunan cep otoparkları, yeni uygulamayla birlikte vatandaşların ücretsiz kullanımına sunuldu.

yeni-proje-2024-05-10t103412-212.jpg

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi ekipleri, kent merkezindeki cep otoparkları çevresinde yer alan tarife tabelalarını sökerek uygulamayı hayata geçirdi.

"DERMAN BELEDİYECİLİĞİNİ İNŞA EDİYORUZ"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, göreve geldikleri ilk günden itibaren Denizli’de derman belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek değişimin başladığını belirterek, "Rantı değil, halkın ihtiyaçlarını ön plana alan bir anlayışla çalışmalarımızı birer birer hayata geçiriyoruz. Denizli’de derman belediyeciliği inşa ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizle birlikte kentimizi daha güzele ve iyiye hep birlikte ulaştıracağız." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN