Fenerbahçe'den ayrılır ayrılmaz Galatasaray'a imzayı attı! Okan Buruk 6 milyon euroluk yıldızın transferini noktaladı

Fenerbahçe'den ayrılır ayrılmaz Galatasaray'a imzayı attı! Okan Buruk 6 milyon euroluk yıldızın transferini noktaladı

Süper Lig'de bugün yer yerinden oynayacak. Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ve Fenerbahçe bu akşam karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar en az 1 puan alarak şampiyonluğunu ilan etmek isterken sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli taraftarlar bu haberle kahrolacak. Fenerbahçe'den ayrılır ayrılmaz Galatasaray'a imzayı attı! Okan Buruk 6 milyon euroluk yıldızın transferini noktaladı. İşte sürpriz transferin detayları...

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması başladı. Süper Lig'de bu akşam Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan sarı-kırmızılılarda transfer mesaisi sürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den ayrılır ayrılmaz Galatasaray'a imzayı attı! Teknik direktör Okan Buruk 6 milyon euroluk yıldızın transferini noktaladı. Yıldız isim Süper Lig'e geri dönüyor.

FENERBAHÇE'DEN AYRILIR AYRILMAZ GALATASARAY'A İMZAYI ATIYOR

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında yarın Fenerbahçe'yi sahasında ağırlayacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz sürüyor. Fenerbahçe'den ayrılarak Hoffenheim'ın yolunu tutan ancak Almanya'da tutunamayan Attila Szalai, teknik direktör Okan Buruk'un ısrarlarıyla Türkiye'ye geri dönme kararı aldı. Fenerbahçe'den ayrılır ayrılmaz Galatasaray'a imzayı atacak.

yeni-proje-2024-05-19t104758-401.jpg

OKAN BURUK 6 MİLYON EUROLUK YILDIZI GETİRİYOR

Önümüzdeki sezon özellikle savunmada rotasyonlu bir kadro oluşturmak isteyen Okan Buruk, Fenerbahçe'de forma giydiği parlayan ve Hoffenheim'e transfer olan Attila Szalai'nin peşine düştü.

Almanya basınında yer alan habere göre, Hoffenheim macerası istediği gibi gitmeyen ve Freiburg'a kiralanan Attila Szalai'nin Galatasaray'ın listesinde olduğu yazıldı. Okan Buruk'un özellikle istediği ve Hoffenheim'da Attila Szalai'yi kiralık olarak göndermeye sıcak baktığı iddia edildi.

yeni-proje-2024-05-19t104745-025.jpg

6 milyon Euro piyasa değeri olan Fenerbahçe ile 1 Türkiye Kupası zaferi yaşayan Attila Szalai bu sezon yalnızca 8 maçta forma giyebildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN