İsmail Kartal'ı yerin dibine soktu: Sen Fred, İrfan Can Kahveci ve Ferdi Kadıoğlu'na kurban ol hocam

İsmail Kartal'ı yerin dibine soktu: Sen Fred, İrfan Can Kahveci ve Ferdi Kadıoğlu'na kurban ol hocam

(FB SON DAKİKA HABERLERİ) Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş'ı evinde Michy Batshuayi ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle 2-1 yendi. Sarı Lacivertliler bu sonuçla Galatasaray'la olan puan farkını 4'e düşürürken, derbinin ardından İsmail Kartal'ın oyuncu tercihleri oldukça eleştiri konusu oldu.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçının ardından 'Neo Spor' kanalında çok önemli değerlendirmelerde bulunan Serdar Ali Çelikler, Boşnak orta saha Krunic'i resmen yerin dibine soktu. İşte Çelikler'in derbi analizi...

BİR TAKIM HİÇ Mİ OYUNU ÖLDÜREMEZ!

Fenerbahçe bu teknik direktöre, bu kenar yönetimine, bu antrenörlere rağmen iyi gelmiş buralara kadar. Bir takım hiç mi oyun öldürmeyi bilmez! Geçen hafta oyunu öldüremedi N'jie arka direğe gönderdi topu Manaj penaltı aldı 2 puan gitti. 'İki pas yapalım beyler, topu çevirelim' diyemiyor mu bu takım? İnsan bir kere ders almaz mı? Beşiktaş bir pozisyon daha bulsaydı atacaktı.

gmmc3xjxkaah0pj.jpg

İRFAN CAN FERDİ VE FRED'E KURBAN OL İSMAİL KARTAL

Crespo'yu satıp Krunic'i kim aldıysa bir daha bu isme transfer yaptırmayın. Bu Krunic ne yapıyor? Top çalamaz, top alamaz, ikili mücadele 0, temaslı oynayamaz, ne yapar? Dzeko'nun arkadaşı! İrfan Can, Fred ve Ferdi'ye kurban olsunlar İsmail Kartal ve ekibini hoca, antrenör yaptı bu 3'lü.

İSMAİL KARTAL DERS ALMIYOR

Taraftarlar son 10 dakika tırnak yiyerek maçı bitirdiler, ayıptır ya hiç mi ders almaz İsmail Kartal bundan önceki maçlardan, yaşananlardan, hayal kırıklıklarından. Daha 5 gün önce Sivas maçında aynısını gördü yaşadı. Hocam artık bu Szymanski aşkından vazgeç. Bu takım 4-4-2 oynar, Allah'ın cezası Krunic'i oynatma Dzeko-Batshuayi yap hocam. Zajc, Serdar Aziz ve Bonucci olayları var ama bu 3 futbolcu Sivas deplasmanında da yoklardı.

gml8ppwxaaaeo6n.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN