Bugün aile içi gerilimlere dikkat! Koç, boğa, ikizler, yengeç, akrep, kova ve balıklar... İşte 24 Mart 2024 günlük burç yorumu

Bugün aile içi gerilimlere dikkat! Koç, boğa, ikizler, yengeç, akrep, kova ve balıklar... İşte 24 Mart 2024 günlük burç yorumu

Bugün bir arkadaşınız ya da ailenizden biriyle gerilim yaşayabilirsiniz. Bu durum bu kişiyle daha önce de yaşandı ve her seferinde kendinizi duygu sarmalının içinde buluyorsunuz. Bunun tekrar olmasını istemiyorsunuz. Yine de ayaklarınızı sağlam bir şekilde yere basarak bu kişinin sizi etkilemesine izin vermeyebilirsiniz.

24 MART 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Sizin, kendi hayat hikayenizi yazdığınıza inanan pek çok insan var. Düşüncelerinizin, iyi ya da kötü, yaşadıklarınızı ortaya çıkardığına inanırlar. En olumlu insanlar bile zaman zaman sorunlar yaşasa da, genel olarak, iyimser kalmayı seçmeyi tercih ettikleri takdirde hayattan gerçekten daha fazlasını elde ederler. Bugün, umutla ya da korkuyla düşünme seçeneğine sahipsiniz. İlkini seçin ve bunu sürdürme konusunda tutarlı olun; çabalarınızın meyvelerini bugünün sonundan itibaren görmeye başlayabilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir şeyler ters gittiğinde, tekrar deneyin. Hemen denerseniz, sonunda sizi bir daha denemekten alıkoyabilecek korkuyu biriktirme şansınız olmaz. Bu, kötü giden bir şeyle ilgili olabilir. Oraya gidin ve hemen tekrar deneyin. Kendinize en kötüsünü hayal etme şansı vermeyin. Kendinize inanın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün bir arkadaşınız ya da ailenizden biriyle gerilim yaşayabilirsiniz. Bu durum bu kişiyle daha önce de yaşandı ve her seferinde kendinizi duygu sarmalının içinde buluyorsunuz. Bunun tekrar olmasını istemiyorsunuz. Yine de ayaklarınızı sağlam bir şekilde yere basarak bu kişinin sizi etkilemesine izin vermeyebilirsiniz. Bu drama katılmayı reddedin, kimsenin sizin ayarlarınızla oynamaya hakkı yok.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Doğduğunuzda, hayatta kalmak için öğrenmeniz gereken çok sayıda şey vardı. Sonunda çok şey öğrendiniz. Bu şekilde düşündüğünüzde kat ettiğiniz yol oldukça şaşırtıcı görünüyor. Şu anda bir öğrenme deneyiminin başındasınız ve henüz farkında olmadığınız çok şey olduğu için bunalmış ve stresli olabilirsiniz. Öğrenemeyeceğinizden veya bir şekilde başarısız olacağınızdan endişeleniyor olabilirsiniz. Şimdi rekor sürede inanılmaz şeyler başarma yeteneğine sahipsiniz. Bu anlayışla yola çıkın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Birisi kabul etmediğiniz bir mesele hakkında sizinle konuşmaya çalışıyor olabilir. Ve kararınızı çoktan verdiğiniz için onu dinlemeyi bıraktınız. Peki ya yanılıyorsanız? Ya da o kişinin ne söylemeye çalıştığını gerçekten anlamıyorsanız? Bu kesinlikle mümkün. Ancak bunu öğrenmek için o kişiyi dikkatle dinlemeniz ve ardından kendinize düşünmek ve söylenilenlerin gerçek anlamını özümsemek için bir şans vermeniz gerekecektir. Bunu yapmak hem karşı tarafa hem de kendinize borcunuzdur.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Değer verdiğiniz birine ulaşmak için doğru anı bekliyordunuz. Siz meşguldünüz. O kişi de aynı şekilde. İşiniz çıktı. Evet, muhtemelen bunu ertelemek için sayısız bahaneniz veya nedeniniz vardı. Ancak yine de o kişiye ulaşmak için gerçekten harika bir nedeniniz var, yükümlülüklerinize rağmen. Şu an o kişiye ulaşmak için mükemmel bir zaman olmayabilir ama ne kadar uzun süre beklerseniz, bu kişiyle olan bağınız o kadar zayıflayacaktır. Ona bugün ulaşın.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Yakında hem parayla hem de içten gelen kişisel bir arzuyla bağlantılı olan çok cazip bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Tek sorun, zaten çok meşgul olmanız ve bu işin sizden çok şey istemesi. Çok fazla stres, biraz risk ve pek de hoşlanmadığınız insanlarla uğraşma zorunluluğu söz konusu olabilir. Ancak istenmeyen şeylere odaklanırsanız, bu şansın sizin için ne kadar harika olabileceğini unutacaksınız. Düşüncelerinizi bunun yerine kazanılacak şeylere yönlendirdiğinizde, bunun kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu fark edeceksiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Birisi sizi inandığı bir girişime dahil olmaya ikna etmiş olabilir. Bu kişinin anlattıkları büyüleyici gelmiş olabilir ve buna karşı koymak zor olabilir. Ancak, bu fırsatın hayal ettiğiniz gibi olmadığını fark edebilirsiniz. Bu o kişinin hatası mı, yoksa siz duymak istediklerinizi mi duymayı tercih ettiniz? Her iki durumda da, eğer vaat edilen şey olmadıysa, geri çekilmenizde yanlış bir şey olmayacaktır. Ancak, yine de devam etmeniz tavsiye edilir. Böylece sadece kazançlı bir şey elde etmekle kalmayacak, aynı zamanda sevdiğiniz birine yardım etme şansını da yakalayacaksınız.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Ortada ciddi bir sorun var, fakat siz bunu kabul etmiyorsunuz. Bu konu hakkında düşünmek bile size çok ağır geliyor. Aklınız ne zaman buna gitse geri çekilip konuyu değiştiriyor ya da zihninizi sorundan uzaklaştırmak için bir şeyler yapıyorsunuz. Ancak, sorun kendiliğinden ortadan kalkmayacaktır. Sizin dikkatinizi gerektirebilir. Bu sorunu mümkün olan en iyi şekilde ele almak için bugün bir plan yapmaya başlarsanız, bunun ne kadar olumlu bir şekilde değişebileceğine şaşırabilirsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Hayatınızdaki birini olduğundan farklı görmeye başladınız. Bu görüşe o kadar uzun süre bağlı kaldınız ki, artık bu düşünceyi sorgulamıyorsunuz bile. Bu kişi çok uzun zamandır tanıdığınız biri olabilir, örneğin hiç iyi anlaşamadığınız bir aile üyesi olabilir, ancak bu tutumunuz değişebilir. Ayrıca bu kişinin sizinle ilgili olumsuz algıları da olabilir. Ancak, gerçek bir çaba gösterirseniz, bu kişiyi daha iyi görmeye başlayabilirsiniz. B u şekilde o da sizi çok daha iyi bir şekilde algılayacaktır.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Oldukça analitik olabilirsiniz. Bir sohbete daldığınızda bile, enerjinizin çoğunu karşınızdaki kişinin söylediklerini analiz etmek için harcıyorsunuz. Bugün sevdiğiniz biriyle çok önemli bir sohbete dahil olabilirsiniz. Analitik yönünüzü bir kenara bırakmaya çalışın. Her kelimeyi mantıksal olarak yorumlamaya çalışmak yerine, yoğun bir şekilde dinlemeye çalışın, ama duygusal tarafınızla. Gerçekten anlamanın en iyi yolu budur.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Umduğunuz ve uğruna çalıştığınız bir şey tezahür etmek üzere. Aynı zamanda, bir sorunla ilgili endişeleriniz de var. Bu sorun bir süredir zihninizi meşgul ediyor. Tıpkı bir güneş tutulması gibi, hayatınızdaki ışığı engelliyor. Düşüncelerinizi bilinçli bir şekilde bu sorundan uzaklaştırmazsanız, bazı harika şeyleri kaçırmaya devam edecek ve önünüze çıkan fırsatları en üst düzeyde değerlendiremeyeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN