Gaziantep'te korkunç olay: Site yöneticisine bıçaklı saldırı

Gaziantep'te korkunç olay: Site yöneticisine bıçaklı saldırı

Gaziantep’te eski site yöneticisi olduğu iddia edilen kişiler tarafından yeni site yöneticisi Gülşen Hasgül’e bıçaklı saldırı düzenlendi. Ağır yaralanan Hasgül, 112 Acil Servis ekiplerince Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili konuşan eşi Mehmet Hasgül, daha önce de benzer bir saldırıya maruz kaldıklarını söyledi.

Akılalmaz olay, 11 Mart Pazartesi sabahı Şehitkamil ilçesi Kuzeyşehir Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, site yöneticiliği yapan Gülşen Hasgül, kar maskeli 3 şahıs tarafından saldırıya uğradı.

Yönetim ofisini basan kar maskeli 3 şahıs zorla içeriye girerek ofisi dağıttı ve sitenin karar defterini istedi. Defterin kendisinde olmadığını belirten Hasgül, saldırganlar tarafından bıçaklandı. Ağır yaralanan Hasgül, 112 Acil Servis ekiplerince Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

yeni-proje-001.jpg

Hastanede tedavi altına alınan Hasgül’ün durumunun iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili konuşan eşi Mehmet Hasgül, saldırıyı gerçekleştirenlerin eski site yöneticileri olduğunu ve daha önce de benzer bir saldırıya maruz kaldıklarını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN