Donmaması için muslukları açık bıraktılar: Belediye başkanından 'su tasarrufu' çağrısı

Donmaması için muslukları açık bıraktılar: Belediye başkanından 'su tasarrufu' çağrısı

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, şiddetli kar yağışının şehirde su sıkıntısına neden olduğunu belirtti. Başkan Demir, vatandaşların su şebekelerinin donmaması için muslukları açık bıraktığını ve bu durumun su tüketimini azalttığını ifade etti. Demir, bu uygulamanın su kaynaklarını azaltarak şehir genelinde su tazyikinin düşmesine yol açtığını kaydetti.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, şiddetli kar yağışının etkisi altında kalan şehirdeki su sıkıntısına dikkat çekti.

Kar yağışının su şebekelerini dondurması endişesiyle vatandaşların muslukları açık bıraktığını belirten Başkan Demir, bu durumun su kaynaklarını azalttığını ve su tazyikini düşürdüğünü ifade etti. Başkan Demir, "Su hayattır, hayatı iyi kullanalım" diyerek vatandaşlara çağrıda bulundu ve muslukların kısık açılmasını tavsiye etti.

8647292.jpgArdahan Belediye Başkanı Faruk Demir

Açık bırakılan muslukların su tazyikini azaltarak donmalara neden olduğunu dile getiren Başkan Demir, tüm vatandaşlardan duyarlılık beklediklerini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN