Çıldır Gölü'nde korku dolu anlar: Kar temizliği yapan traktör suya gömüldü

Çıldır Gölü'nde korku dolu anlar: Kar temizliği yapan traktör suya gömüldü

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde yüzeyi buz tutan Çıldır Gölü'nde kar temizleme çalışması yapan ve kıyıdan yaklaşık 300 metre kadar giden bir traktör, buzun kırılmasının ardından suya gömülmesiyle korku dolu anlar yaşandı. Traktör sürücüsü son anda kurtarıldı.

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde bulunan Çıldır Gölü'nün yüzeyi buz tuttu. Kar temizleme çalışması yapan traktör, buzun kırılmasıyla suya gömülünce panik yaşandı. Traktörün sürücüsü son anda kurtarıldı.

Deniz seviyesinden 1959 metre yükseklikteki Çıldır Gölü'nün yüzeyi, gece sıfırın altında 17 derecede buz tuttu. Her yıl yerli ve yabancı yüzlerce kişinin akınına uğrayan, 123 bin metrekare alana sahip Çıldır Gölü üzerinde, atlı kızak da yapılıyor. Bir otomobil firmasının gösteri yapmak için gerekli pisti oluşturmak amacıyla köyden kiralanan traktör, göl üzerinde kar temizleme çalışması yapmaya başladı.

6319615.jpg

Kıyıdan yaklaşık 300 metre kadar giden traktör buzun kırılması sonucu suya gömüldü ve gözden kayboldu. İsmi belirlenemeyen sürücü ise otomobil firması çalışanları tarafından, traktör suya gömülmeden son anda kurtarıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN