Fark oyunu: 20 saniyeden kısa sürede 5 farkı bulabilir misin? Hemen bulanlar zekasıyla öne çıkıyor

Fark oyunu: 20 saniyeden kısa sürede 5 farkı bulabilir misin? Hemen bulanlar zekasıyla öne çıkıyor

Farkı görebiliyor musun? Becerilerinizi test edin ve eğlenceli farkı bul mücadelemizde gizli nesneleri bulup bulamayacağınızı görün!

Yeni bir mücadeleye hazır mısın? Bugün kalp atışlarınızı hızlandıracak heyecan verici bir oyun sunuyoruz! Bu, keskin bir görüş ve hızlı düşünme gerektiren bir oyundur; yapmanız gereken tek şey, 2 kadın ve 1 çocuğu temsil eden iki resim arasındaki 5 farkı 20 saniyeden kısa sürede bulmak!

diff-abm-1305-ipingr-1024x512.jpg

Bu sadece çocuklar için de geçerli değil; herkes bu oyuna katılabilir ve yeteneklerini test edebilir. Resimler benzer görünebilir ancak yakından bakarsanız farklılıkları görebilirsiniz. Peki, meydan okumaya hazır mısın? Eğlenceli ve ödüllendirici olacağını garanti ediyoruz!

MEYDAN OKUMAYI KABUL EDİN: FARKI GÖREBİLİYOR MUSUNUZ?

Acele etmeyin ve dikkatlice bakın. İki kadın ve bir çocuğun yer aldığı bu iki görüntü arasındaki beş farkı 20 saniyeden kısa bir sürede görebiliyor musunuz?

Zor bir görev gibi görünebilir, ancak daha yakından baktığınızda ne kadar çok fark bulabileceğinize şaşıracaksınız. Vazgeçmeyin ve beş farkı bulmaya çalışın.

BULMACANIN ÇÖZÜMÜ

İki kadın ve bir çocuğun iki resmi arasındaki beş farkı 20 saniyeden daha kısa bir sürede tespit edebildiyseniz tebrikler!

Bunu başaramayanlar için endişelenmeyin, aşağıda beş farklılığın işaretlendiği resmi bulabilirsiniz.

c.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN