TEM'de feci kaza! Tıra çarpan panelvan ortadan ikiye bölündü: Savrulan araca bir tır daha çarptı

TEM'de feci kaza! Tıra çarpan panelvan ortadan ikiye bölündü: Savrulan araca bir tır daha çarptı

TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde bir panelvan, traktör yüklü tıra arkadan çarptı. Çarpmanın kuvvetiyle panelvan ortadan ikiye bölündü. Yola savrulan panelvan, başka bir tırın çarpmasıyla 90 metre sürüklendi. Ağır yaralanan sürücünün sağlık durumu ise ciddiyetini koruyor.

Feci kaza Kartepe ilçesi Uzunbey mevkii TEM Otoyolu ile Kuzey Marmara Otoyolu ayrımında meydana geldi. İstanbul istikametine seyir halinde olan M.A.K. (50) idaresindeki 06 BHR 104 plakalı Fiat marka panelvan, aynı yönde giden İ.G. hakimiyetindeki 06 NP 479 plakalı Ford marka traktör yüklü tıra arkadan çarptı.

8828486.jpg

ORTADAN İKİYE BÖLÜNDÜ

Çarpmanın şiddetiyle panelvan ortadan ikiye bölünürken, kopan kısmı tırın dorsesinde takılı kaldı. Yola savrulan panelvan G.D. kontrolündeki 17 AFC 031 plakalı tırın çarpmasıyla 90 metre sürüklendi.

8828487.jpg

SÜRÜCÜNÜN SAĞLIK DURUMU CİDDİ

Tır şoförlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Panevlandan çıkartılan M.A.K. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.

8828485.jpg

M.A.K.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

8828484.jpg

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından hurdaya dönene panlevan ile kazaya karışan tırlar yoldan kaldırıldı.

8828490.jpg

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN