Korku filmi değil gerçek! Futbol topu büyüklüğünde dolu dehşeti

Bilim kurku filmlerine konu olan olay gerçek oldu. Futbol topu büyüklüğünde gökten dolu yağdı. O anları cep telefonu kamera kaydeden şahıs sosyal medyada paylaştı. Görüntülerde yaşananların tarihi bir olay olabileceği konuşuluyor. İşte o anlar...

BURAK ÖZTOPRAK

Dünya üzerinde etkili olan hava olaylarının dehşet verici görüntülerinden birisi daha paylaşıldı. O bölgede yağan dolunun büyüklüğü futbol topuna kadar ulaştı. Dehşet verici anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi. İşte o anlar...

TARİHİ BİR OLAY OLABİLİR

Dünya üzerinde yaygınlaşan felaketlere bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde Dubai'de yaşanan fırtınanın ardından bu kez görüntüler Çin'den geldi. Çin'de yaşanan hava olayında yaşanan dolu yağışının tarihi bir olay olabileceği konuşuluyor.

Bilim kurgu filminden çıkmış gibi olan görüntülerde futbol topu büyüklüğünde dolu yağdığı görülüyor. Devasa dolu yağışı cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Sert bir zemine çarpan dolu bütünün parçalanması dehşet verici anları resmediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN