Rusya’dan Fransa lideri Macron’a yanıt: Çatışmaya daha fazla sürükleniyor

Rusya’dan Fransa lideri Macron’a yanıt: Çatışmaya daha fazla sürükleniyor

Geçtiğimiz gün Rusya’nın işgaline ilişkin konuşan Fransa lideri Macron’un sözlerine yanıt veren Kremlin Sözcüsü Peskov, Fransa’nın Ukrayna’daki çatışmaya giderek daha fazla sürüklendiğini ifade etti.

Rusya'nın kanlı Ukrayna işgalinden galip çıkması durumunda Avrupa'nın kredibilitesinin sıfıra ineceğini belirterek artık güvende olmayacaklarını söyleyen Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un açıklamalarına ilişkin konuşan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, “Fransa, Ukrayna’daki çatışmaya giderek daha fazla sürükleniyor” dedi.

‘SAVAŞA DOLAYLI ŞEKİLDE DAHİL OLDULAR’

Peskov, “Macron’un açıklamalarını okuduk. Gerçek şu ki, Rusya’nın Macron’un ifade ettiği gibi Fransa için bir rakip olduğu Fransa’nın Ukrayna’daki savaşa sürüklenmiş olmasından anlaşılıyor” diye konuştu.

Peskov ayrıca, Fransa’nın dolaylı olarak savaşa dahil olduğunu ve Macron’un açıklamalarından da daha derin bir müdahaleye hazır olduklarının “sinyalini verdiğini” sözlerine ekledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN