Okan Buruk'un Zaha'yı Adana'ya neden götürmediği ortaya çıktı: Artistlik yapma

Okan Buruk'un Zaha'yı Adana'ya neden götürmediği ortaya çıktı: Artistlik yapma

Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor'u Ziyech, Kerem Demirbay ve İcardi'nin golleriyle geçen Galatasaray'da Wilfried Zaha'nın kritik deplasmana neden getirilmediği ortaya çıktı. İşte 90 dakikanın ardından maçın yansımaları...

Adana Demirspor-Galatasaray maçının ardından 90 dakikanın kritiğini yapan Erman Toroğlu, Zaha'nın neden Adana deplasmanına getirilmediği açıkladı. İşte Toroğlu'nun değerlendirmeleri...

MUSLERA'NIN HEYKELİ DİKİLMELİ

Kaleci bir takımın yarısıdır. Muslera olmasaydı Galatasaray sahadan galibiyetle ayrılamazdı. Kimse bu skora aldanmasın, Muslera ilk yarı 3 tane net pozisyon çıkardı. Galatasaray'da oynayan hücumcular ofansta yoklar, defansa gelmiyorlar. Alex'i heykelini diktiler, bence Galatasaraylılar da Muslera'nın heykelini dikmeliler.

gmhq7zkxgaaw-bt.jpg

MUSLERA SAKATLANSAYDI...

Muslera'nın tam 8 kurtarışı var. 17 maçta kalesini gole kapatmış rekorunu kırmış. Bir takım şampiyon olacaksa o takımın kalecisi en az 5-6 maçı alması lazım. Muslera 38 yaşında ama 58'e kadar oynar, hafta içinde imzayı attı kafası daha çok rahatladı. Muslera sakatlanıp baldırını tuttu eğer sakatlanıp çıksaydı Galatasaray'ın durumu çok fenaydı.

gmg-rh4xwaajhhk.jpg

ZAHA BEN GRİP OLDUM DEMİŞ

Zaha geçen hafta artistlik yapmış battaniyeye falan sarılmış bu hafta da grip oldum demiş kadroya alınmamış. Takımı bozmaya başlarsan seni bozarlar Zaha.

KEREM AKTÜRKOĞLU İRFAN CAN KAHVECİ GİBİ!

Fenerbahçe 2-2 berabere kalınca bütün ipler Galatasaray'ın eline geçti, ipleri eline geçiren takım böyle oynamamalı. Barış arkadan geldi Kerem'i geçti şimdi o oynuyor. Aktürkoğlu kendisini düzeltecek, seyirciye bakmayacak top oynamaya bakacak, İrfan Can Kahveci de aynı böyleydi o da taraftarla diyaloğa giriyordu o işleri bıraktı şimdi Fenerbahçe'nin en iyisi. Ben teknik direktör olsam tabi ki bana yarayan oyuncuyu oynatırım.

gmhytv2w0aa92fp.jpg

Artık Galatasaray'ın 2 maçı var. Bir Sivas bir de Karagümrük o da deplasman değil o da İstanbul'da. Galatasaray - Fenerbahçe maçına ihtiyaç olursa yabancı hakem gelebilir!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN