Galatasaray'da yaprak dökümü! Yollar ayrılıyor: Okan Buruk iki futbolcunun biletini kesti!

Galatasaray'da yaprak dökümü! Yollar ayrılıyor: Okan Buruk iki futbolcunun biletini kesti!

Süper Lig'deki 24. şampiyonluğuna ulaşmak için adeta gün sayan Galatasaray, sezonun sona ermesiyle birlikte iki yıldızıyla yollarını resmen ayıracak.

Trendyol Süper Lig'in 35. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Sivasspor'u 6-1 mağlup ederek galibiyet serisini 16 maça çıkartan Galatasaray, yeni sezonun planlamasına başladı. Sarı-kırmızılı ekip, sezonun sona ermesiyle birlikte iki yıldızıyla yollarını ayıracak.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci, toplamda ise 24. şampiyonluğunu kazanmayı hedefleyen Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte gelecek sezonun planlamasına başladı.

Yeni sezonda hayata geçecek yabancı oyuncu kuralı nedeniyle takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen sarı-kırmızılı takımda yolcu oyuncular belli oldu. Aslan, sezonun sona ermesiyle birlikte Okan Buruk'un gözüne giremeyen oyuncularıyla yollarını ayıracak.

Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı ekip, sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı ancak bir türlü beklenen katkıyı alamadığı yıldız golcü Wilfried Zaha ile yollarını ayıracak.

Aslan'ın ayırca Sivasspor karşılaşması kadrosunda yer almayan ve sezon boyunca Okan Buruk'un gözüne giremeyen Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira ile de yollarını ayırması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN