Samsun'da hamile kadın karnından vuruldu: 8.5 aylık bebek hayatını kaybetti

Samsun'da hamile kadın karnından vuruldu: 8.5 aylık bebek hayatını kaybetti

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 8,5 aylık hamile bir kadın, iddiaya göre kendini tabancayla karnından vurarak yaraladı. Kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı ancak kurşunun bebeğe isabet etmesi sonucu bebeğin hayatını kaybettiği öğrenildi. Bebek ameliyatla alınırken, kadının tedavisi devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde meydana gelen olayda, 8.5 aylık hamile bir kadın iddiaya göre kendisini tabancayla karnından vurarak ağır yaraladı. Edinilen bilgilere göre, M.K. adlı kadın girdiği bunalım sonucu bu acı olaya karar vermişti. Olayın ardından hemen Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadın tedavi altına alındı. Ancak yapılan müdahalelere rağmen kurşunun kadının karnındaki bebeğe isabet etmesi sonucu bebeğin hayatını kaybettiği öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bebek için yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmesi büyük üzüntüye neden oldu. Kadının tedavisi ise hastanede devam ediyor. Bebeğin hayatını kaybetmesi, ailesini ve yakınlarını derin bir üzüntüye boğarken, olayla ilgili soruşturma da hızlı bir şekilde başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN