Meteoroloji uyardı! Fırtına bekleniyor: Saatte 75 km esecek, valilik uyardı

Meteoroloji uyardı! Fırtına bekleniyor: Saatte 75 km esecek, valilik uyardı

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü uyardı! O bölgedekiler dikkat! Saatte 75 kilometreye ulaşacak fırtına bekleniyor! Meteorolojinin uyarısının ardından valilik açıklama yaptı...

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Karadeniz'de etkili olması beklenen şiddetli fırtına öncesinde halkı uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi tarafından yapılan açıklamada, önümüzdeki günlerde Karadeniz'de saatte 75 kilometreye kadar ulaşabilecek fırtına beklendiği belirtildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Storm leaves many in dark - Southern Standard

Samsun Valiliği ise konuyla ilgili bir açıklama yaparak, "Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre Doğu Karadeniz’de rüzgarın, Cuma günü öğle saatlerinden Cumartesi günü sabah saatlerine kadar fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN