Mansur Yavaş’tan başkentin kadınlarına müjde: O uygulamadan hiçbir ücret ödemeden faydalanabileceksiniz!

Mansur Yavaş’tan başkentin kadınlarına müjde: O uygulamadan hiçbir ücret ödemeden faydalanabileceksiniz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş’tan başkentin kadınlarına müjde geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Mansur Yavaş, hiçbir ücret ödemeden kadınların o uygulamadan faydalanabileceğini duyurdu…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan, tüm belediyelere örnek olacak yeni bir proje müjdesi geldi. ABB Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, ücretsiz HPV Aşı Uygulaması Projesi’ni hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Projeden, Ankara sınırlarında ikamet eden ve sosyal yardım alan, 9-30 yaş grubu kız çocukları ile kadınlar faydalanabilecek. Uygulama bu yıl Haziran ayı itibari ile başlayacak.

yeni-proje-10.jpg

MANSUR YAVAŞ KADINLARA DUYURDU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, X hesabından yaptığı paylaşımda yeni projelerini kadınlara şu sözlerle duyurdu:

“İnsanı önceleyen belediyecilik anlayışımızla kız çocukları ve kadınlar için ücretsiz HPV aşısı uygulamamızı başlatıyoruz. Haziran ayında başlayacak olan aşı uygulamamızdan yararlanmak için belediyemizden sosyal yardım almak ve 9-30 yaş aralığında olmak yeterli.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN