Katliam gibi kazaya neden olmuştu... Kamyon şoförüne tutuklama kararı

Katliam gibi kazaya neden olmuştu... Kamyon şoförüne tutuklama kararı

Yurt genelinde yaşanan trafik kazaları felaketleri de beraberinde getiriyor. Bir facia da Antep'te yaşandı. Freni boşalan kamyon sürücüsü altı kişinin ölmesine neden olurken on altı kişiyi de yaralamıştı. Katliam gibi yaşanan kazaya ilişkin şoförün tutukluluğuna karar verildi.

Nurdağı ilçesi Sakçagözü Mahallesi D400 kara yolundaki kazada yaralanan 27 YC 694 plakalı kamyonun şoförü T.E, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesindeki tedavisinin ardından gözaltına alınmıştı.

yeni-proje-9-001.jpg

Jandarmadaki işlemleri tamamlanınca İslahiye Adliyesine sevk edilen şüpheli, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.yeni-proje-10.jpg

İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

7867643.jpg

KAMYONUN FRENİ BOŞALMIŞTI

T.E. yönetimindeki kamyon, dün freninin boşalması sonucu Sakçagözü Mahallesi D400 kara yolunda trafik ışıklarında duran 3 araca çarpmış, kazada 6 kişi hayatını kaybetmiş, 16 kişi de yaralanmıştı.

7867645.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN