Yenilenen Hyundai Tucson: Türkiye'de satışa sunulma tarihi belli oldu!

Yenilenen Hyundai Tucson: Türkiye'de satışa sunulma tarihi belli oldu!

Dünya üzerinde en çok satan markalar arasında yer alan Hyundai markası yeni Tucson modeli ile yollara çıkmaya hazırlanıyor. Hyundai severler bu habere çok sevinecek. Türkiye’de merakla bekleyenlere ise satış tarihi açıkladı. İşte detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Otomotiv sektöründeki gelişmeler hız kesmeden devam ederken Hyundai’nin yeni Tucon modeli büyük bir heyecanla karşılandı. Türkiye lansman tarihi açıklanan modelin en dikkat çeken noktası ise tasarımı oldu. Oldukça göz alıcı bir tasarımla kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanan bu yeni model otomotiv pazarında yeni bir rekabetin kapılarını açacak gibi duruyor.

whatsapp-gorsel-2024-04-28-saat-13-28-34-9778c7f8.jpg

Hyundai, yenilenen 2024 model Tucson’un Türkiye lansman tarihini açıkladı. 29 Mayıs 2024’te tanıtılacak olan yeni Tucson, makyajlanmış tasarımı ve geniş motor seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Hyundai Assan'ın resmi davetiyle ortaya çıkan bilgilere göre, Hyundai Tucson'un yenilenen modeli Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. 2024 model yılı için yenilenen Tucson, kompakt SUV segmentindeki yerini daha da sağlamlaştırma amacı taşıyor.

whatsapp-gorsel-2024-04-28-saat-13-28-32-ff528c4a.jpg

AVRUPA'NIN İHTİYAÇLARINA GÖRE DİZAYN EDİLDİ

Hyundai Tucson, tasarım ve teknoloji anlamında önemli güncellemelerle birlikte Türkiye’deki otomobil severlerle buluşmaya hazırlanıyor. “Parametrik Dinamikler” tasarım dilini daha ileri bir seviyeye taşıyan Hyundai, bu modelde daha rafine ve etkileyici bir estetik sunuyor. Yeni Tucson, Avrupa pazarının ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış, iç mekanında ise yatay ve ferah bir tasarım anlayışı benimsenmiş. Modern teknoloji entegrasyonu ile donatılan araç, kullanışlı iç mekan düzeniyle de öne çıkıyor.

whatsapp-gorsel-2024-04-28-saat-13-28-33-3852ca72.jpg

Yenilenen model, içten yanmalı motorların yanı sıra hafif hibrit, şarj edilebilir hibrit (PHEV) ve shibrit gibi çeşitli motor seçenekleri sunacak. Hyundai, bu modelle birlikte kompakt SUV sınıfında liderliğini pekiştirmeyi hedefliyor.

whatsapp-gorsel-2024-04-28-saat-13-28-34-4f38e883.jpg

TÜRKİYE LANSMAN TARİHİ

Hyundai yönetimi, Tucson'un global otomobil pazarındaki başarısına dikkat çekerek, modelin yirmi yıldır süregelen başarılı mirasını vurguluyor. JATO Dynamics’in raporlarına göre Tucson, 2022 yılında Avrupa’da kompakt SUV segmentinde en çok satan otomobil unvanını elde etti. Yenilenen tasarımı, gelişmiş teknolojisi ve kanıtlanmış başarı geçmişiyle Tucson, segmentindeki liderliğini sürdürmeye hazırlanıyor. Türkiye'deki otomobil severler, 29 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak lansmanla yeni Tucson ile tanışacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN