Kargo ile elektrikli ısıtıcı gönderildi! Isıtıcının içinden çıkanlar şok etti: Toplamda 1 kilo...

Kargo ile elektrikli ısıtıcı gönderildi! Isıtıcının içinden çıkanlar şok etti: Toplamda 1 kilo...

Samsun'da kargo ile gönderilen elektrikli ısıtıcısı içinden çıkanlar şok etti! Yapılan arama sonucunda elektrikli ısıtıcının içerisinden toplamda 1 kilo çıktı...

Samsun'da gerçekleştirilen operasyonda, kargo ile gönderilen bir elektrikli ısıtıcının içinde gizlenmiş 1 kilogram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 2 şüpheli gözaltına alındı.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

elektrikli-isiticisi.webp

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, kargo yoluyla gönderilen bir elektrikli ısıtıcının içinde uyuşturucu madde bulunduğu tespit edildi. Ekipler tarafından yapılan operasyonda 1 kilo metamfetamin ele geçirildi ve olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslarla birlikte, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 20 bin TL para da ele geçirildi. Soruşturma ise devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN