Depremden kurtuldular düğün yolunda can verdiler

Depremden kurtuldular düğün yolunda can verdiler

Gümüşhane’de depremzede üniversite öğrencilerinin bulunduğu araç Harşit Çayı’na uçtu. Kazada, deprem sonrası nakil geldikleri Gümüşhane Üniversitesi’nden yeni mezun olan Fulya Bayram ve Zeynep Kurnaz isimli öğrenciler hayatını kaybetti.

Trabzon- Gümüşhane kara yolunun İkisu mevkisinde meydana gelen olayda, Ahmet Enes Köse’nin kontrolünü kaybettiği hafif ticari araç, çarptığı demir korkulukları aşarak köprüden Harşit Çayı’na uçtu.

Kazada, su bulunmayan alana düşen araçtaki Fulya Bayram ve Zeynep Kurnaz hayatını kaybederken, sürücü ile Zeynep Yiğit (20) ve Ayşe Begisi (22), yaralandı. İhbarla bölgeye AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla kaldırıldıkları Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

23kr03iki1.png

Soruşturmanın sürdüğü kazada yaralıların tedavisi sürerken, yaşamını yitiren Fulya Bayram ve Zeynep Kurnaz’ın, depremin vurduğu memleketleri Gaziantep ve Malatya’dan nakille geldikleri Gümüşhane Üniversitesi’nde (GÜ) öğrenimlerini sürdürdüğü ve yeni mezun oldukları ortaya çıktı.

23kr03iki.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN