Bir tarafta bahar havası, öbür tarafta dondurucu soğuklar! Termometreler eksi 23'ü gösterdi: Kirpiklere kadar buz kesti

Bir tarafta bahar havası, öbür tarafta dondurucu soğuklar! Termometreler eksi 23'ü gösterdi: Kirpiklere kadar buz kesti

Türkiye'nin bir yanında bahar havası yaşanırken, Ardahan'da sıcaklıklar eksi 23 derece olarak ölçüldü! Dondurucu soğukların etkisi gözler önüne serildi! Kirpikleri donduran soğuk...

Ardahan'da dondurucu soğuklar yaşamı olumsuz etkiliyor. Son günlerde termometreler gece sıfırın altında 23 dereceyi gösterirken, Kura Nehri'nin bazı noktaları buzla kaplandı. Sabahın erken saatlerinde dışarı çıkan çocuklar ve vatandaşlar, soğuğun etkisiyle kirpiklerinin donduğunu gördü.

EKSİ 33 DERECEYE KADAR DÜŞTÜ

ardahan-1.jpg

Kentteki soğuk hava koşulları nedeniyle yol ve kaldırımlarda buzlanma oluştuğu gözlemlendi. Vali Hayrettin Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ardahan'da son dört gündür dondurucu soğukların hakim olduğunu ve bazı noktalarda hava sıcaklığının sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğünü belirtti.

ardahan.jpg

Kentte 25 yıldır yaşayan vatandaşlardan Erdoğan Yıldız ise bu soğuk havayla ilk kez karşılaştığını dile getirdi. Yıldız, Ardahan'da bu kadar düşük sıcaklık seviyelerine pek sık rastlanmadığını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN