Katil yine tanıdık! Neşe boşanma aşamasındaydı, katledildi

Katil yine tanıdık! Neşe boşanma aşamasındaydı, katledildi

Türkiye'nin kanayan yarası haline gelen 'kadın cinayetleri' durmaksızın devam ediyor. Bu kez Muğla'da boşanma sürecinde olan bir çift arasında çıkan tartışma ölümle sonuçlandı. 39 yaşındaki motor ustası Vedat G. boşanma aşamasındaki eşi Neşe G.'yi öldürdü. 4 çocuk annesi Neşe G.'nin başına ateş ederek katleden saldırgan erkek olay yerinde gözaltına alındı.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde yaşanan trajik olayda, boşanma sürecinde olan çift arasında tartışma çıktı. 39 yaşındaki motor ustası Vedat G. ile 34 yaşındaki ev hanımı Neşe G. arasındaki anlaşmazlık, Terzialiler Mahallesi'nde Cumhuriyet Caddesi Yasemin Sokak'ta gerçekleşti.

yeni-proje-001.jpg
Olay yeri

İddialara göre, tartışma esnasında Vedat G., beraberinde taşıdığı tabanca ile eşi Neşe G.'nin başına ateş etti. Olayın duyulmasıyla birlikte bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak yapılan kontroller sonucunda Neşe G.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

yeni-proje-1-001.jpg

4 çocuk annesi Neşe G.'nin cansız bedeni, Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

yeni-proje-2-004.jpg

Öte yandan saldırgan erkek Vedat G.'nin, sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdüğü boşanma aşamasındaki eşi Neşe G.'nin cesedinin başında beklediği ve kimseyi yanına yaklaştırmadığı ortaya çıktı.

yeni-proje-4-002.jpg
Saldırgan erkek Vedat G.

Cinayet aleti tabancayı başına dayadığı öğrenilen Vedat G.'nin, olay yerine gelen polis tarafından güçlükle ikna edilip, gözaltına alındığı belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN