Bu sefer ekonomistler değil astrologlar işe el attı! Ünlü astrolog altında “en büyük yükseliş” tarihini verdi: Almayan pişman...

Bu sefer ekonomistler değil astrologlar işe el attı! Ünlü astrolog altında “en büyük yükseliş” tarihini verdi: Almayan pişman...

Altın yatırımcıları için sık sık bilgilendirici açıklamalarda bulunan ekonomistlere şimdi de astrologlar eklendi. Ünlü astrolog altındaki yükselişlere ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. “En büyük yükseliş” diyerek yatırımcılara seslendi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ünlü Astroloji uzmanı Öner Döşer, altın fiyatlarındaki yükselişi değerlendirerek, en büyük yükselişi beklediği tarihi de paylaştı. Döşer, özellikle de Haziran ayından sonrasına dikkati çekerek yatırımcılara öngörülerini aktardı.

yeni-proje-2-003.jpg

YILDIZLAR 1994 YILINA BENZİYOR

Sözcü TV'de Gökyüzü Sohbetleri programına konuk olan Astroloji Uzmanı Öner Döşer, astrolojik bilgileri kapsamında altına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yatırım tavsiyesi vermeden öngörülerini paylaşan ünlü isim, Kapalıçarşı’da uzun yıllar ticaretle uğraştığını anlattı. Ticaretin içinde olduğu dönemlerde 1994 ve 2001 ekonomik krizlerini de kapsayan 20 yılı orada geçirdiğini anlatan Döşer, “1994 yılında 27 Mart’ta bir yerel seçim vardı, arkasından 5 Nisan kararlarını gördük. O dönemin gezegen açılarına ve gezegen kavuşumlarına baktığımız zaman; örneğin Satürn yine balık burcundan geçiş yapmaktaydı” dedi.

Şuan yıldızların 1994 dönemine benzediğini ifade eden Döşer, “30 yıl sonra yine Satürn balık burcundan geçiş yapıyor. 1994’te Mars Satürn kavuşumu yaşanmasının akabinde böyle bir durum oldu” diye konuştu. 10 Nisan’da Mars Satürn kavuşumunun yine balık burcunda olacağını belirten Döşer, “Dolayısıyla insanın aklına da şu geliyor acaba 5 Nisan kararlarının bir benzerini de deneyimleyecek. Ya da bazı sıkılaştırmaya yönelik olabilir, bazı tedbir yönünde bazı kararlar olabilir. Tabii 30 yıl evvelin ekonomik koşullarıyla bugünün ekonomik koşulları aynı değil, Bugün ekonominin başında olanlarla o gün ekonominin başında olanlar aynı kişiler değiller” diye konuştu.

yeni-proje-3-002.jpg

O TARİHE DİKKATİ ÇEKTİ

Astrolog Öner Döşer, “Altının yükselişi manasında bilhassa haziran sonrasında en büyük yükselişleri bekliyorum. Ağustos ortası altının bugüne nazaran hayli ivme kazanacağı öngörüyorum. Bunu da düşünmemin sebebi, Mars ve Jüpiterin ikizler burcundaki kavuşumu. 15 Temmuz civarı da kripto paralarda bir kırılım, bir zorlanma bekliyorum ama bu ilkbahar aylarında bu sahada bir çıkış bekliyorum” ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN