Oğuzhan Koç'tan boşanmıştı: Demet Özdemir'in sözleri şaşırttı! 'Kalplerimiz...'

Oğuzhan Koç'tan boşanmıştı: Demet Özdemir'in sözleri şaşırttı! 'Kalplerimiz...'

Televizyon dizilerinin son dönem popüler aktrislerinden Demet Özdemir, magazin muhabirlerinin sorusuna verdiği yanıtla sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun takipçileri, Oğuzhan Koç'a mesaj olarak yorumladı. İşte detaylar...

Demet Özdemir, 2022 yılında Oğuzhan Koç ile dünyaevine girmiş ve aynı yıl ayrılık kararı almışlardı. Ünlü çift, 8 Mayıs 2022 tarihinde anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Eski eşler, Büyükada'da avukatları ile birlikte katıldıkları davada birbirinden hiçbir şey talep etmemişti.

Demet Özdemir, Arnavutköy'de bulunan bir güzellik merkezinde bakım yaptırdıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"KALPLERİMİZ KIRIK OLMASIN"

Cilt bakımı konusunda makyaj temizliğine son derece önem verdiğini ifade eden Demet Özdemir, "Sette çalışırken makyaj temizliğine çok önem veriyorum. Sürekli makyaja maruz kalıyoruz. Yıllar sonra setlere ilk kez bu kadar ara verdiğim için her hafta olmasa da cilt bakımı yaptırmanın ne kadar önemli olduğunu anladım. Bakım yaptırmak zor değil, keyifli ama biraz alışmak lazım bu durumlara. Bayağı vakit harcanıyor" diye konuştu.

32 yaşındaki oyuncu, gazetecilerin, "Saçlarınızda kırıklar var" esprisine, "Kalplerimiz kırık olmasın" sözüyle karşılık verdi ve ekledi: "Arkamı dönüp baktığımda öyle kalbini kırdığım insanlar yok. İnşallah yoktur. Varsa da özür dileyebilirim."

Demet Özdemir, "Kalbinizde boşluk var mı?" sorusuna ise, "Başka şeylerle de dolar boşluk. İşimi, ailemi, doğayı çok seviyorum. Sevilecek bir şey ararsan çok şey var aslında" yanıtını verdi.

"KADIN DÖNÜŞÜMLÜ HİKAYELERE DAHA ÇOK BAKIYORUM"

Final yapan 'Adım Farah' dizisinin yurt dışında yayınlanmasıyla ilgili konuşan Demet Özdemir, "Bir önceki işlerimi de çok güzel karşılamışlardı. Müthiş bir duygu. Biz daha duygusal ve aşka aç bir toplumuz. Aile bağlarını çok güzel senaryolaştırıyoruz. Oyuncularımız da çok başarılı. Yurt dışındaki insanlar için bu bağı izliyor olmak çok daha etkileyici oluyor. O aşk, ihtiras, kavuşamamak, aile bağlarındaki sohbetler izleyiciye tamamen geçiyor diye hissediyorum" dedi.

TV100'de yer alan habere göre, şimdilerde senaryo okumaları yaptığını belirten ünlü oyuncu, "Hayalinizde oynamak istediğiniz karakterler var mı?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"İçimde kalan bir rol değil de, dijital platformlarda çok daha rahat çalışma saatleri olduğu için tercihlerimden biri o oluyor. Ana akımdan da vazgeçmek istemiyorum. Ne olursa olsun yaşadığın ülkeye en yakın ve her an, her hafta ekranlarında olabilmek başka bir gücü sağlıyor. Hem sosyal mesaj vermek isteyen oyuncular için, hem gündemde kalabilmek için ana akımın daha büyük bir büyüsü olduğuna inanıyorum. İçimde kaldı dediğim çok bir şey yok. Çünkü her şeyi denemek istediğim için her sene bana başka bir şey geliyor. Kadın dönüşümlü hikayelere daha çok bakıyorum."

HAZAR ERGÜÇLÜ'NÜN 'DİLBER' DANSINI BEĞENDİ

Demet Özdemir, ekranlara damga vuran 'İnci Taneleri' dizisinde 'Dilber' karakterini oynayan Hazar Ergüçlü'nün dans performansını da yorumladı. Eski bir profesyonel dansçı olan Demet Özdemir, Hazar Ergüçlü'nün dansını başarılı bulduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

"Konuya iki türlü bakılabilir. Kadının dans ettiği her yerde tamamım. Bir dizinin içinde o karakterin yaşadığı güçlüğü konuşuyor olmak benim için çok daha kıymetli. Dilber sahneye çok çok yakıştı. Çok da güzel dans etti. Fakat işin içeriği bambaşka olduğu için konu farklı yerlere doğru gitti. Ankara havası da bizim, roman havası da bizim, halay da bizim. Ben kadına dansı çok yakıştırıyorum. Hazar'a dans çok yakıştı, çok güzel oldu."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN