O mobil FPS oyunu bilgisayara geliyor! Sistem gereksinimleri duyuruldu

O mobil FPS oyunu bilgisayara geliyor! Sistem gereksinimleri duyuruldu

Çok sevilen mobil FPS oyunu şimdi PC platformuna geliyor! Sistem gereksinimleri neler? İşte ayrıntılar...

Tencent'in alt şirketi MoreFun Studios'un duyurusuyla, mobil oyun dünyasının sevilen ismi Arena Breakout: Realistic FPS'in bilgisayar versiyonu olan Arena Breakout: Infinite, oyuncuları heyecanlandırmaya başladı. 2023'te iOS ve Android platformlarında büyük bir başarı elde eden mobil versiyonun ardından, PC kullanıcıları da bu deneyimi yaşayacaklar.

Arena Breakout: Infinite, ultra gerçekçi grafiklerle taktiksel bir askeri çıkarma deneyimi sunacak. Oyuncuları 360 derece uzamsal ses efektleri ve gerçek zamanlı aydınlatma ile sürükleyici bir dünyaya götürecek olan oyun, 500’den fazla silah eklentisi ile büyük çeşitlilik sunacak. Mayıs ayından itibaren kapalı beta erişimi için resmi web sitesinden kayıt olmak mümkün.

ARENA BREAKOUT: INFINITE SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Arena Breakout Releases Launch Trailer As It Goes Global

Mobil oyunun PC versiyonu olan Arena Breakout: Infinite, 64-bit Windows 10 işletim sistemi gerektiriyor. Minimum olarak Core i7-9700 veya Ryzen 7 3700X işlemci, 16 GB RAM, GeForce RTX 2060, Radeon RX 5600 XT veya Arc A580 ekran kartı ve 100 GB kullanılabilir depolama alanı gereksinimleri bulunuyor. Oyunu daha iyi performansla oynamak isteyenler için ise önerilen sistem gereksinimleri arasında Core i7-10700KF veya Ryzen 7 3700X işlemci, 32 GB RAM, GeForce RTX 2080 veya Radeon RX 6800 XT ekran kartı ve yine 100 GB kullanılabilir depolama alanı yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN