Muş, Hatay, Elazığ'dan sonra İstanbul'da görüldü! Gizemli cisim il il geziyor, görüntüler korkuttu

Muş, Hatay, Elazığ'dan sonra İstanbul'da görüldü! Gizemli cisim il il geziyor, görüntüler korkuttu

Herkesin merak ettiği gizemli cisim illeri tek tek ziyaret ediyor. Muş, Hatay, Elazığ, Kocaeli derken bu kez de İstanbul'da görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler sonrasında ortaya çıkan gizemli cismin ne olduğu araştırılmaya başladı. İşte tüm detaylar…

Farklı şehirlerde farklı zamanlarda ortaya çıkan gizemli cisim Bu kez de İstanbul'da görüldü. Sosyal medyada yapılan paylaşımların ardından konu hakkında tartışmalar büyürken bazı kullanıcılar Yusuf Güney'in astral seyahat sözlerine de gönderme yaptı. Türkiye'nin farklı noktalarında görülen havadaki cisimler herkesin merakını uyandırırken ilk kez 27 Nisan cumartesi günü Muş'un Varto ilçesinde ortaya çıktı. Küçüktepe köyünde bir vatandaş tarafından görüntülenen cisim şimdi de İstanbul'da görüldü. İşte tüm detaylar…

TAKIM ELBİSELİ ADAM

Gökyüzünde beliren cismin takım elbise giymiş bir adama benzediğini söyleyen kişiler cismi ilk olarak Muş'ta gördüğüm. Muş'ta çobanlık yapan Murat Koç cismin hareket halinde olduğunu belirterek insan şeklini andırdığını söyledi. Akşam saat 17:00 sularında Merada hayvanları otlatırken havada bu cismin aniden ortaya çıktığını belirten Koç, insan şeklinde siyah bir cisim olduğunu aktardı.

Gökyüzünde insanı andıran cisim bu kez İstanbul'da görüldü - 1

Cismi gördüğünde heyecanlandığını belirten Murat Koç, bu cismi insanlar görüp bilsin diye videoya çektiğini söyledi. Cismi yaklaşık 1 dakika havada takip edebildiğini söyleyen Koç, konu hakkında araştırma yapılması gerektiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN