Ruhi Çenet'e büyük şok: Youtube kanalı çalındı! Bilişim korsanlarının tuzağına nasıl düştüğünü anlattı

Ruhi Çenet'e büyük şok: Youtube kanalı çalındı! Bilişim korsanlarının tuzağına nasıl düştüğünü anlattı

Video paylaşım sitesi Youtube'da 9 milyona yakın abonesi olan Ruhi Çenet, kanalının bilişim korsanları tarafından çalındığını açıkladı ve abonelikten çıkılması uyarısında bulundu. Ünlü Youtuber, kanalını nasıl çaldırdığını da anlattı. İşte detaylar...

Youtube'daki gezi içerikleriyle ünlenen ve yaklaşık 9 milyon abonesi olan Ruhi Çenet'in kanalı çalındı. Ruhi Çenet'in kanalına girildiğinde isminin 'Ripple' olarak değiştirildiği görüldü.

RUHİ ÇENET'İN YOUTUBE KANALINI KİMLER ÇALDI?

Ruhi Çenet yaptığı açıklamada, "Hacker'lar an itibarıyla yatırım tavsiyeleri veren yayınlar yapıyor, aldanmayın. Kısa sürede hesabı geri alacağız" dedi.

Daha sonra bir paylaşım daha yapan Ruhi Çenet, kanalından illegal olarak yapılan yayınlarla ilgili kritik bir uyarı yaparak, "Bu yayınlar çok izleniyor, asla bu yayınlarda verilen telkinleri dinlemeyin, yayınları izlemeyin. Kanalımdan abonelikten çıkın" dedi.

RUHİ ÇENET'İN YOUTUBE KANALI NASIL ÇALINDI?

Haberglobal'de yer alan habere göre, Ruhi Çenet, "Hacker'lar bize bir reklam anlaşması önerdiler. Biz de detaylar için linke tıkladığımızda bilgisayarımıza sızdılar. Bütün bilgilerimiz onlara geçmiş oldu" dedi.

RUHİ ÇENET YOUTUBE KANALINI GERİ ALDI MI?

34 yaşındaki fenomen isim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çalınan Youtube kanalını eksiksiz olarak geri aldığını duyurdu.

Ruhi Çenet'in 2 Mayıs 2024 tarihli paylaşımı şöyle:

"YouTube ekibinin özverili çalışması sayesinde kanalımız eksiksiz bir şekilde geri gelmiştir. Bu geçen 23 günde en iddialı belgeselimizi tamamladık ve 11 Mayıs'ta kanalımızda yayınlanacaktır."

ruhi-cenet-youtube-kanali-calindi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN