Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem: Senin yüzünden Sergen Yalçın'dan vazgeçtik

Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem: Senin yüzünden Sergen Yalçın'dan vazgeçtik

2-2'lik Sivasspor beraberliğinden sonra ezeli rakibi Galatasaray'ın 4 puan gerisine düşen ve Beşiktaş ile son derece kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe'de Ahmet Konanç'ın aktardığı bilgiler Sarı Lacivertli cephede oldukça dikkat çekti.

Fenerbahçe camiasını yakından takip eden gazetecilerden Ahmet Konanç, Ali Koç ve yönetiminin ilgilendiği yeni teknik direktörü duyurdu. İşte Konanç'ın açıklamaları...

FENERBAHÇE'DEN SERGEN YALÇIN HAMLESİ

Sergen Yalçın Antalyaspor yönetimine önümüzdeki sezon için devam etmek istemediğini söyledi bunun sebeplerinden biri Fenerbahçe'dir. Bildiğiniz gibi Ali Koç önce Sergen Yalçın'la görüşmüş ilgilenmiş fakat Ahmet Ketenci'nin baskısıyla İsmail Kartal'ı açıklamıştı. Fenerbahçe için Nisan ayı kabus gibi geçti. Önce Süper Kupa, ardından UEFA Konferans Ligi'nden elenmesi, ve Sivasspor beraberliği...

sergen-yalcin-fenerbahce.jpg

AH JORGE JESUS AH!

Bu lig bana göre Fenerbahçe maçının Sivas'ta 2 puan bırakmasıyla yüzde 99 bitti. Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor'u yenerse bu iş bitmiştir. Fenerbahçe karşısına çıkacak olan Beşiktaş toparlandı, yeni hoca Semih ve Onur'un dönüşü Fenerbahçe'ye zorluk çıkaracaktır. Geçen sene Jorge Jesus'u övdüğümde bu hocayı çok ararsınız dediğimde tepki göstermişlerdi ah Jesus ah! Olympiakos maçında 120 dakika oynanan futbol yüzünden Sivasspor maçında futbolcular yürüyemiyordu.

SERGEN YALÇIN'LA MONTELLA'YLA İLGİLENİRKEN...

Sivasspor maçından sonra yönetim kuruluyla toplantı üstüne toplantı yapan Ali Koç'un İsmail Kartal'da ısrarcı olan Ahmet Ketenci'ye sitem ettiği belirtilirken Başkan Koç'un 'Sergen Yalçın, Montella, yurt dışından bazı hocalarla ilgilenirken sizin de yoğun ısrarınızla İsmail Kartal'a imza attırdık, bu tercihin ne kadar yanlış olduğunu gördük, hata yaptık' öz eleştirisinde bulunduğu bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN