Türk mobilya devi iflas devi iflas bayrağını çekti! Alacaklılar fabrikaya baskına geldi. Binlerce çalışan işinden oldu

Türk mobilya devi iflas devi iflas bayrağını çekti! Alacaklılar fabrikaya baskına geldi. Binlerce çalışan işinden oldu

Pandemiden sonra yaşanan ekonomik kriz etkilerini arttırarak sürdürmeye devam ediyor. Özellikle Avrupa'da süren Rusya-Ukrayna gerilimi Orta Doğu'da alevlenen İsrail-Filistin savaşı küresel ekonomileri tedirgin ederken peş peşe iflas haberleri gelmeye devam ediyor. Bu sefer gelen haber piyasaları altüst etti. Türk mobilya devi iflas devi iflas bayrağını çekti! Alacaklılar fabrikaya baskına geldi. Binlerce çalışan işinden oldu.

Dünya genelinde yaşanan ekonomik kriz etkisini sürdürmeye devam ediyor. Ülkemizde dolar kurundaki artış sonrası birçok firma küçülmeye giderken artan ham madde fiyatları şirketleri zor duruma sokmuş durumda. İflas haberleri peş peşe gelirken sıcak bir gelişme yaşandı. Türk mobilya devi iflas devi iflas bayrağını çekti! Alacaklılar fabrikaya baskına geldi. Binlerce çalışan işinden oldu.

TÜRK MOBİLYA DEVİ İFLAS BAYRAĞINI ÇEKTİ

Dövizdeki dalgalanma ve ham madde fiyatlarındaki artış işverenleri zor duruma sokmuş durumda. Kredilerdeki artışlar ise eli kolu bağlarken iflas haberleri peş peşe geliyor. Son olarak Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyette bulunan bir koltuk firması ekonomik krizden dolayı iflas etmek zorunda kaldı. Firmanın iflas ettiğini öğrenen alacaklılar fabrikayı bastı. Yaklaşık 300 kişinin firmanın mağaza ve depo bölümüne gitmesi dikkatlerden kaçmadı.

yeni-proje-2024-05-04t120452-743.jpg

ALACAKLILAR FABRİKAYI BASTI

Mağaza ve depoda bulunan koltukları kamyonlara doldurup götürmek isteyen alacaklılara polis müdahale etti. Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Öte yandan iflas ile birlikte fabrikada çalışan binlerce çalışanın işsiz kalacağı öğrenildi.

yeni-proje-2024-05-04t120425-609.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN