Valilik duyurdu: Samsun'da eğitime 1 gün ara

Valilik duyurdu: Samsun'da eğitime 1 gün ara

Yeni eğitim öğretim yılı okulöncesi, ilkokul 1 ve lise 9. sınıf öğrencileri için bugün başlayan uyum programı ve rehberlik uygulamalarına Samsun'da yağış engeli geldi. Samsun Valiliği, 13 ilçede sağanak beklentisi nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiğini açıkladı.

Samsun'da iki gündür hayatı olumsuz etkileyen sağanak yağışın ardından Samsun Valiliği, 13 ilçede eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Samsun çevresinde devam eden yağışların sabah saatlerinde yer yer aşırı olması beklendiği bildirildi.

Samsun'un Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçeleri haricinde 13 ilçesinde etkili olması beklenen yağış nedeniyle mesleki çalışmalar ve uyum eğitimlerine 1 gün ara verildiği duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN