Samsun'da kan donduran olay! Uzaklaştırma kararı bitince evini basıp silah çekti

Samsun'da kan donduran olay! Uzaklaştırma kararı bitince evini basıp silah çekti

Samsun'da saldırgan bir erkek, hakkındaki uzaklaştırma kararı bitince, eski sevgilisinin evine balkon kapısını kırarak girdi. Elinde tabanca, çekiç, murç gibi silahları bulunduran saldırgan erkek, şiddet mağduru olan kadının kızı KADES uygulamasını kullanınca yakalandı. Samsun'daki olası kadın cinayeti önlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen saldırgan, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanıp, cezaevine gönderildi.

Türkiye'de kadınlar eski eşleri ve ayrılığı kabul etmeyen eski sevgilileri tarafından türlü tacizlere uğruyor.

Samsun'un Atakum ilçesinde de Ş.T. isimli saldırgan bir erkek, eski sevgilisi ve kızlarını öldürmek için uzaklaştırma kararının bitmesini bekledi. Türlü silahlarla eski sevgilisinin evini bastı.

Hakkında 3 ay süre ile uzaklaştırma kararı bulunan Ş.T., bu süre bittikten sonra 2 kızıyla birlikte yaşayan 38 yaşındaki G.Y. isimli kadının önce evine gitti. Daha sonra balkon kapısını kırarak evin yatak odasına giren Ş.T., G.Y.’ye silah çekti.

yeni-proje-3-001.jpg
Saldırgan erkek Ş.T.

G.Y.’nin kızı Kadın Acil Destek İhbar Sistemi’ni (KADES) kullanarak polisi çağırdı.

Ekipler, 1,5 dakikada olay yerine giderek anne G.Y. ve iki kızını kurtardı.

yeni-proje-4-001.jpg
Ş.T.'nin kullandığı silahlar

Ş.T., 1 ruhsatsız tabanca, 8 fişek, 1 çekiç ve 1 murç ile suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanıp, cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN