Tarım işçilerini taşıyan midibüs ters döndü: Çok sayıda yaralı var

Tarım işçilerini taşıyan midibüs ters döndü: Çok sayıda yaralı var

Manisa'da meydana gelen kaza çok sayıda ekibi harekete geçirdi. Bir otomobil, mevsimlik tarım işçilerini taşıyan bir midibüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle midibüs ters dönerek durdu. İşçiler ters duran midibüste sıkıştı. Gelen ekiplerin yardımıyla çıkan işçilerden 1 ağır olmak üzere 30 kişi yaralandı.

Manisa’nın Soma ilçesinde, tarım işçilerinin taşındığı midibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 1'i ağır 30 kişi yaralandı. Feci kaza, saat 16.50 sıralarında İzmir- İstanbul Otoyolu’nun Soma- Savaştepe bölümünde meydana geldi. Furkan Y. yönetimindeki otomobil, mevsimlik tarım işçilerinin taşındığı Onur G. yönetimindeki midibüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen midibüs, ters durdu.

7606513.jpg

ÇOK SAYIDA YARALI VAR

İhbar üzerine kaza yerine Balıkesir ve Manisa Büyükşehir itfaiye ekipleri ile birlikte çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada 1'i ağır 30 kişi yaralanırken, bölgeye gelen itfaiye ekipleri, otomobil ve midibüste sıkışanları bulundukları yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahalesi kaza yerinde yapılan yaralılar, sağlık ekiplerince Soma ve Savaştepe Devlet hastanelerine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

7606505.jpg

7606006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN