Silahla yaralamadan sevk edilen zanlı adliye önünde kahkaha attı: Ben öldürdüm, az yakışıklı çıkalım

Samsun’da yanındaki arkadaşı bir kişiyi silahla vurarak yaralayan şahıs, adliyeye sevk edilirken, "Ben öldürdüm" diyerek kahkaha attı. Zanlı, görüntüsünü çeken muhabire ise "Az yakışıklı çıkalım ağabey" dedi.

Samsun’un İlkadım ilçesi Yaşardoğu Mahallesi’nde, aracıyla seyir halinde olan B.T.’yi (34) tabancayla karnından yaralayan İ.M. (36) ve yanındaki arkadaşı S.S.(29) olay yerinden kaçtı. Yaralı B.T. özel araçla Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları sıcak takip sonrası, olaydan kısa bir süre sonra B.T.’yi saklandığı İlkadım ilçesi Fatih Mahallesi’ndeki çatı katında suç aletiyle birlikte yakaladı. Olay sırasında B.T.’nin yanında olan S.S. de Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

'BEN ÖLDÜRDÜM' DİYEREK KAHKAHA ATTI

Polisteki sorguları tamamlanan B.T. ve S.S. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.S.’nin adliye önünde görüntüsünü çeken muhabire, "Ben öldürdüm" diyerek kahkaha atıp, "Az yakışıklı çıkalım da ağabey" demesi dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN