Şeytanın bile aklına gelmeyecek fiş oyunu: Önce çaldılar sonra iade aldılar

Şeytanın bile aklına gelmeyecek fiş oyunu: Önce çaldılar sonra iade aldılar

Karaman'da kurumsal bir giyim mağazası zincirine müşteri gibi gelen şüpheliler, diğer müşteriler tarafından unutulan fişleri alarak firmayı dolandırdı. Aldıkları fişteki ürünleri çalan şüpheliler ardından ürünleri mağazaya getirerek iade etti. Mağaza çalışanlarının durumu anlamasıyla devreye giren polisler 2'si kadın 3 şüpheliyi yakaladı.

Karaman'da bir giyim firmasına müşteri gibi gelen 2'si kadın, 3 kişi, bazı ürünleri çaldı. Durumu fark eden mağaza çalışanları, polise haber verdi. Bu sırada Ergün Ö. adlı kişi, mağazaya elinde fişlerle gelip, satın aldığını söylediği ürünleri iade etmek istedi. Polis ve çalışanlar, iade edilmek istenen ürünlerin çalınan kıyafetler olduğunu tespit etti. Ekipler, Ergün Ö.'yü gözaltına aldı. Polis, diğer şüphelilerin de Ergün Ö.'nün eşi Cansel Ö. ile Fatma C. olduğunu saptadı.

2 kadın şüphelinin kiraladıkları otomobil ile mağaza dışında bekledikleri, Ergün Ö.'nün yakalanması üzerine kaçtıkları belirlendi. Polis, 2 şüpheliyi şehir dışına çıkmak isterken yakaladı. Otomobilde yapılan aramada 17 bin TL, farklı elektronik cihazlar, kıyafetler ve kurumsal mağazalara ait fişleri buldu.

UNUTULAN FİŞLERİ TOPLAMIŞLAR

Şüphelilerin 7 ilde kurumsal giyim mağazaları ile zincir marketlerin kasalarında müşteriler tarafından unutulan fişleri topladıkları, daha sonra fişlerdeki ürünleri mağazalardan çaldıkları, çalınan ürünleri kısa sürede iade edip, parasını aldıkları belirlendi.

Şüpheliler, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ergün Ö., 'hırsızlık' ve 'nitelikli dolandırıcılık' suçlarından tutuklanırken, suçlamaları kabul etmeyen Cansel Ö ile Fatma C. de savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN