Sattığı telefonu göndermeyen şahıs için mahkemeden karar

Sattığı telefonu göndermeyen şahıs için mahkemeden karar

Samsun'da yaşanan dolandırıcılık olayı adli sürecin sona ermesiyle sonuçlandı. İnternet üzerinden satın aldığı telefonu almak için ödeme yaptığı halde ürünü teslim alamayan M.K.Ş, dolandırıldığı şahsın yargılandığı mahkemece haklı bulundu.

Samsun'da ikamet eden M.K.Ş, dolap uygulaması üzerinden 7 bin liraya satın aldığı cep telefonu için anlaştığı satıcı S.Ç'ye 4 bin lira ödeme yaptı.

Ancak telefon bir türlü eline ulaşmayınca şikayette bulunan M.K.Ş, mahkeme sürecini başlattı. Yapılan davanın son duruşmasında S.Ç, "Dolandırıcılık" suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Bu karar, dolandırıcılık gibi internet üzerinden gerçekleştirilen suçların ciddiye alınması ve adalete teslim edilmesi adına önemli bir örnek teşkil ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN