Samsun’da sahte alkol alarmı: Bir gün arayla iki kişi hayatını kaybetti

Samsun’da sahte alkol alarmı: Bir gün arayla iki kişi hayatını kaybetti

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, sahte alkol tüketimi sonucu bir gün arayla iki kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken vatandaşlar sahte alkol kullanmama konusunda uyarıldı.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, sahte alkol tüketimi sonucu bir gün arayla iki kişi hayatını kaybetti. Hüseyin T. ve Ayhan E. alkol zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. İlk müdahaleleri Vezirköprü Devlet Hastanesi'nde yapılan hastalar, daha sonra farklı hastanelere sevk edildi. Ancak Hüseyin T. dün akşam tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ayhan E. ise bugün hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

6-001.jpg

OTOPSİ İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Hüseyin T., Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda otopsi yapıldıktan sonra Vezirköprü ilçesi Yeni Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ayhan E'nin ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde otopsi işlemleri devam ediyor.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sahte alkol tüketimi sonucu yaşanan bu ölümlerle ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Vatandaşlar, sahte alkol satışı yapanlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN