Samsun'da 'Kafes' Operasyonu: 8 kişi tutuklandı

Samsun'da 'Kafes' Operasyonu: 8 kişi tutuklandı

Samsun'da düzenlenen "Kafes" Operasyonu'nda gözaltına alınan 11 şüpheliden 8'i tutuklandı. Birine ev hapsi verilirken, 2'si de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, suç örgütü kurmak ve yönetmek, nitelikli yağma, kasten öldürmeye teşebbüs, silahla yaralama, örgütlü silah ticareti, resmi belgeyi yok etmek ve gizlemek, çocuklara suç üstlendirmek, suçluyu kayırma soruşturması kapsamında Kafes Operasyonu'nu gerçekleştirdi.

11 KİŞİYE GÖZALTI

Ekipler, belirlenen adreslere düzenledikleri operasyonda 11 kişiyi gözaltına aldı, adreslerde yapılan aramada çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 8'i çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Birine ev hapsi verildi, 2'si de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN