Samsun’da feci kaza! Otomobil parçalara ayrıldı: 2 ölü, 3 yaralı

Samsun’da feci kaza! Otomobil parçalara ayrıldı: 2 ölü, 3 yaralı

Samsun’da yolcu otobüsüyle otomobilin karıştığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Kazada otobüsün çarptığı aracın parçalara ayrıldığı görüldü.

Feci kaza, akşam saatlerinde Samsun’un Kavak ilçesine bağlı Üçhanlar mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, Hasan Camcı yönetimindeki 55 LF 977 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek, Murat Ateş idaresindeki 60 TY 636 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı.

8256118.jpg

İkiye bölünen otomobilin sürücü ve yanında bulunan Oğuzhan Camcı, olay yerinde hayatını kaybetti. Otobüste bulunan Ömer Faruk Durdu, Belgin Havsa Sarı ve Ahmet Utku Çolak yaralandı. İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerince hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Oğuzhan Camcı ve Hasan Camcı’nın cansız bedeni otopsi için morga götürüldü. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN