Samsun'da feci kaza! AK Partili başkan hayatını kaybetti

Samsun'da feci kaza! AK Partili başkan hayatını kaybetti

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de ağır yaralandı. Kazada yaşamını yitirenlerden birinin AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu olduğu öğrenildi. İslamoğlu'nun ölümünün ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan taziye paylaşımında bulundu.

Dehşete düşüren kaza, Samsun’un Çarşamba ilçesi Irmaksırtı Mahallesi Samsun-Ordu karayolunun 32. kilometresinde meydana geldi. Çarşamba’dan Samsun istikametine seyir eden nişan törenine giden Tolgahan Topuz (22) idaresindeki 55 AGU 319 plakalı otomobil iddiaya göre makaslama yaparak Ümit K. yönetimindeki 58 ES 949 kamyonete yandan çarptıktan sonra karşı şeride geçti.

8245014.jpg

Topuz'un kullandığı otomobil, Samsun’dan Çarşamba istikametine seyir halinde olan AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu (25) idaresindeki 06 DKU 378 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, araç sürücüleri Doğukan İslamoğlu ve Tolgahan Topuz ile Ertuğrul S. ve Nuh Ç. ağır yaralandı.

8245017.jpg

Yaralılar, ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı. Araç sürücüsü AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu ile diğer araç sürücüsü Tolgahan Topuz yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

8244912.jpg
AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu

ERDOĞAN'DAN TAZİYE PAYLAŞIMI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti Artvin İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu için taziye paylaşımı yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “AK Parti Artvin İl Gençlik Kolları Başkanımız, değerli yol ve dava arkadaşımız Doğukan İslamoğlu’nun vefatından derin üzüntü duydum. Merhum kardeşimize Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

8245025.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN