Samsun'da cuma namazı çıkışında silahlı kavga! 1 ölü, 9 yaralı

Samsun'da cuma namazı çıkışında silahlı kavga! 1 ölü, 9 yaralı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde cuma namazı çıkışında husumetli 2 aile arasında silahlı kavga çıktı. Arazi davası nedeniyle aralarında husumet bulunan ailelerin çatıştığı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi de yaralandı. Jandarma ekipleri olay sonrası kaçan şüphelileri yakalamaya çalışıyor.

Samsun'un Çarşamba ilçesindeki Melik Mahallesi'nde cuma namazı sonrasında arazi davası nedeniyle husumetli olan 2 aile arasında tartışma çıktı. Olayın bir süre sonra silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu Hasan G, Yusuf G, Burakhan G, Furkan U, Basri G, Fatih S, Nursat G, Bahanettin U, Eyüp S. ile İshak S. yaralandı.

7611280.jpg

Sağlık ekiplerince Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Hasan G. yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan Yusuf G, Burakhan G. ve Furkan U. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Jandarma ekipleri, kaçan şüpheliler M.B, C.B. ve M.B'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN