PTT'de güvenlik görevlisini bıçaklamışlardı: Baba-oğul serbest bırakıldı

PTT'de güvenlik görevlisini bıçaklamışlardı: Baba-oğul serbest bırakıldı

Batman'da sıra numarası yüzünden çıkan tartışmada güvenlik görevlisini sırtından bıçaklayarak yaralayan baba ve oğlu, ifadelerinin alınmasının ardından adli kontrolle serbest bırakıldı.

Batman'da 8 Mart'ta Meydan Mahallesi’ndeki Merkez PTT Müdürlüğü’nde iddiaya göre sıra almadan işlem yapmak isteyen M.S.Y. ve oğlu S.Y. ile gişe görevlisi arasında tartışma çıktı. PTT'de görevli güvenlik görevlisi Faik Er de tartışmaya müdahale etti.

Tartışma kavgaya dönüştü ve güvenlik kamerası kayıtlarına göre M.S.Y., güvenlik görevlisi Er'i sırtından bıçakladı. Faik Er, ilk müdahalesinin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. M.S.Y. ve oğlu S.Y., gözaltına alındı.

Faik Er, tedavisinin ardından taburcu edilirken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN