Motosikletine vantilatör taktı, fenomen oldu

Motosikletine vantilatör taktı, fenomen oldu

Kırşehir'de sıcak havadan bunalan Haşim Satı motosikletine vantilatör takınca şehirde fenomen oldu. Bulduğu ilginç çözüm sayesinde insanların dikkatini çeken Satı, "Kimi beni durdurarak fotoğraf çektirmek istiyor" dedi.

Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıkması ve hayatı olumsuz etkilemesi nedeniyle vatandaşlar ilginç çözümler üretmeye devam ediyor. Elektrikli motoruna vantilatör takan esnaf Haşim Satı, bu ilginç yöntem sayesinde sıcak havada daha serin bir sürüş deneyimi yaşıyor.

7651691.jpg

Sıcak havaların kendisini farklı çözümlere ittiğini söyleyen Satı, bulduğu çözüm ile sıcakta sipariş görürken kendisini daha rahat hissettiğini belirtti.

7651693.jpg

'İŞ YERİ SICAK, DIŞARISI DAHA SICAK'

Vantilatörü bazen motorun üzerine bazen ise motorun kasasının üzerine monte eden Satı, "İş yerinin içerisi sıcak, dışarısı da sıcak. Vantilatör yardımıyla sıcak havadan korunmaya çalışıyorum. İş yerime gelir gelmez yaptığım iş vantilatör açmak. Müşteri siparişi sonrası da motoruma kurduğum düzenekle serinlemeye çalışıyorum" dedi.

7651692.jpg

FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İSTİYORLAR

Şehirde fenomen olan Haşim Satı, insanların tepkilerinin de olumlu olduğunu belirtti.

Satı, "Şehrin sokak ve caddelerinde dolaşırken insanlar dikkatle bakıyor. Kimi beni durdurarak fotoğraf çektirmek istiyor. Vantilatör fikri de müşteri siparişi sonrası aklıma geldi" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN