Kırşehir'de kahreden olay: Nikahına yetişmek isterken trafik kazasında öldü

Kırşehir'de kahreden olay: Nikahına yetişmek isterken trafik kazasında öldü

Kırşehir'de otomobilin şarampole devrildiği kazada 26 yaşındaki Muhammed İnce hayatını kaybetti. İnce'nin bugün kıyılacak nikahı için Dedeli köyünden Kırşehir merkeze doğru yola çıktığı öğrenildi.

Kırşehir-Aksaray kara yolu Dedeli köyü yakınlarında Muhammed İnce (26) idaresindeki otomobil, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. İhbarla kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İncelemede, İnce'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

1-016.jpg

KAZADA KAHREDEN DETAY

Bir hafta önce Ayşegül Çevre ile nişanlanıp, bugün nikahı için Dedeli köyünden Kırşehir merkezine gitmek için yola çıktığı belirtilen İnce'nin cenazesi, otopsi için Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

2-006.jpg

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Otopsi işlemlerinden sonra İnce'nin cenazesi, ailesi tarafından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan teslim alınarak Dedeli köyüne getirildi.

3-002.jpg

Cenazeye İnce'nin ailesi, nişanlısı Ayşegül Çeviren ile ailesi ve yakınları katıldı. Muhammed İnce, burada kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN