Karaman'da feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Karaman'da feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Yurt genelinde yaşanan kaza haberlerine bir yenisi daha eklendi. Karaman'da boş bir arazide kontrolden çıkan otomobil takla attı. Evli çift yaşamını yitirirken 2 yaşındaki oğulları yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Polis konuya ilişkin soruşturma başlattığını söyledi.

Kaza, Karaman'ın merkeze bağlı Dinek köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Seyfullah Öztürk’ün kullandığı 42 DY 123 plakalı otomobil seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkara boş araziye takla attı.

yeni-proje-3-001.jpg

Kazada sürücü ile araçta bulunan eşi Fadime Öztürk ve 2.5 yaşındaki oğulları E.Ö. yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Durumları ağır olan Seyfullah ve eşi Fadime Öztürk ambulansla kaldırıldıkları Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen oğulları E.Ö. ise tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN