İstediğinden fazla getirdi diye... Kırşehir'de 'kaya tuzu' cinayeti

İstediğinden fazla getirdi diye... Kırşehir'de 'kaya tuzu' cinayeti

Kırşehir'de Hüseyin Kozanhan isimli şahıs sipariş ettiği kaya tuzunu daha fazla getirdiği ve getirdiği kadar ücret istemesi gerekçesiyle Hacı Türk'e ruhsatsız silahıyla ateş etti. Türk hayatını kaybederken Kozanhan jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kırşehir'de akıllara durgunluk veren olay merkeze bağlı Tosunburnu köyünde meydana geldi.

Köyde mandıra işiyle uğraşan 54 yaşındaki Hüseyin Kozanhan hayvanları için kaya tuzu işletmecisi olan 26 yaşındaki Hacı Türk'ten tuz siparişi verdi.

İddiaya göre, Hacı Türk siparişten fazla miktarda kaya tuzu getirerek Kozanhan'dan fazla ücret talep etti. İkili arasında çıkan tartışma kısa süre içinde silahlı kavgaya dönüştü.

Kozanhan, ruhsatsız tabancası ile Türk'e ateş etti. İhbar üzerine köye ekipler sevk edildi. Türk'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

8156393.jpg

Kozanhan jandarma ekiplerince gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN