Hırsızlardan bıkan kişinin çözümü şoke etti: Aracını her gün zincire vuruyor

Hırsızlardan bıkan kişinin çözümü şoke etti: Aracını her gün zincire vuruyor

Samsun'da bir esnaf, arabasına yüklediği kumaşların hırsızlar tarafından çalınması üzerine çözümü ilginç bir yöntemde buldu. Arabasını korumak için alışılmışın dışında bir güvenlik önlemi alan esnaf, aracını zincire vurdu.

Samsun'un İlkadım ilçesinde 30 yıldır kumaşçılık işiyle uğraşan Alaattin Atıcı, arabasını çalınmaya karşı korumak için alışılmışın dışında bir yöntem kullanıyor. İlginç güvenlik tedbiri olarak aracının kapı kollarına zincir bağlayan Atıcı, bagaj ve kapıları asma kilitle kilitliyor.

Hırsızlardan bıktı, aracını zincire vurdu

Kumaşçılık işiyle meşgul olan Atıcı, işyerine götürdüğü kumaşların arabasından çalındığını fark edince bu sıra dışı koruma yöntemine başvurduğunu belirtiyor. "Çay kaşığı bile açıyor" diyen Atıcı, arabasının eski bir model olduğunu ve her anahtarın uyan olduğunu ifade ediyor. Bu durumu göz önünde bulundurarak çalınma riskini azaltmak için kendine has bir çözüm üretmiş.

Hırsızlardan bıktı, aracını zincire vurdu

'ZEVKLE YAPIYORUM'

Atıcı, zinciri arabasına takarak çalınma riskini azalttığını belirtirken, "Zincir takmamdaki amacım biraz caydırıcı olsun istedim. Ondan sonra baktım ki ürünlerim daha çalınmıyor. İyi ki de yapmışım. Arabaya binerken, inerken beni uğraştırmıyor. 10 dakikamı alıyor. Zevkle yapıyorum." şeklinde konuşuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN